Wie zijn wij?

Wij zijn pionier op het gebied van ‘online pharmacy’ en bieden u door onze jarenlange ervaring de meest veilige en verantwoorde manier om uw medicijnen online te bestellen. Wij verzorgen voor tienduizenden klanten in Europa receptmedicijnen via internet. Tussen de vele illegale websites die het internet telt, bieden wij u een betrouwbare èn discrete oplossing als u via internet bijvoorbeeld Sildenafil wilt bestellen.

Apotheek

HR Healthcare Ltd
Unit 18, Britannia Way
Bolton, Lancashire BL2 2HH
England

Reg.Nummer: 1104545

MHRA Company number: C42389

11 + 6 =

Z

Snelle levering

Voor 12:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Z

Geen recept nodig

Wij verzorgen bij uw bestelling een E-recept
Z

Geen account

Eenvoudig bestellen zonder een Account aan te maken
Z

Discrete levering

Ontvang uw bestelling altijd in discete verpakking

Kosten

Indien de arts uw aanvraag niet positief beoordeeld bent u niets verschuldigd. Eventueel al gedane betalingen worden aan u terug betaald. Si;denafilbestellen.nl heeft geen verborgen kosten. Het totaalbedrag is bij ons ook het totaalbedrag.

Prijzen

De prijzen voor Sildenafil en Viagra vindt u in het bestelformulier op deze website. Onder het kopje ‘Informatie over’ bevindt zich een keuzemenu van onze producten. Hier kunt u de gewenste dosering en hoeveelheid selecteren. U ziet dan ook gelijk de prijs.

Levering

Als uw aanvraag door de arts positief is beoordeeld heeft u uw bestelling binnen 1 à 2 dagen in huis. Als u heeft gekozen voor betaling per machtiging is de levertijd ca. 4 werkdagen langer. Alle leveringen geschieden onder verantwoordelijkheid van de voorschrijvend arts en de uitleverende apotheek.